Groep 5/ 6

Een dagje in groep 5-6 
Welkom bij onze groep.
Op maandagmiddag, dinsdag donderdag hebben wij les van juf Daphne.
Op Maandagochtend, woensdag en vrijdag hebben we les van juf Anny.
Op woensdagochtend hebben wij gym van meester Eric.

We zijn in groep 5 met 13 kinderen en in groep 6 met 17 kinderen.  

In groep 5 gaan de leerlingen voor het eerst werken op een chromebook voor rekenen, taal, spelling en oefensoftware lezen. Daarnaast wordt het chromebook ook ingezet voor extra oefenen en herhalen.
Ook gebruiken de leerlingen het chromebook om te werken aan de opdrachten van Blink(wereldoriëntatie).Daarnaast besteden wij veel aandacht aan tempo lezen en het automatiseren van de tafels.  

In groep 6 maken de leerlingen kennis met Topomaster. Op het chromebook leren zij op eigen niveau de Topo van Nederland. Nieuw in groep 6 is de methode BijDeHand waarmee we Studievaardigheden oefenen. Zowel in groep 5 als in groep 6 wordt er ook aandacht besteed aan: schrijven, wereldoriëntatie, begrijpend lezen, verkeer, Engels, bewegingsonderwijs, sociale emotionele ontwikkeling(de Gelukskoffer), muziek, drama en creatieve activiteiten ( tekenen en knutselen).
Voor het vak Cultuur ( kunst en cultureel erfgoed)  komen gastdocenten op school voor het geven van workshops en wordt er een bezoek gebracht aan bezienswaardigheden. We zijn te bereiken op:
a.story@debloeiendebetuwe.nl
d.polder@debloeiendebetuwe.nl 
Of loop gerust even bij ons binnen.  Deze website is gerealiseerd door Heutink ICT