Leerkrachten


Mijn naam is Yvette den Hild en samen met mijn man woon ik in Tiel. In maart 2017 ben ik afgestudeerd aan de PABO en heb ik de specialisatie Jonge kind mogen afronden. Ik ben begonnen met invallen op verschillende scholen. In april (2017) kreeg ik de kans om voor een langere tijd op één school in te vallen. Ik had toen groep 1/2/3. Sinds januari 2018 ben ik werkzaam op De Bloeiende Betuwe. Dit schooljaar werk ik met veel plezier in groep 1/2 (ma-di-vrij). Naast mijn werkzaamheden in de groep neem ik plaats in de OR. Samen met u en het team van De Bloeiende Betuwe maken we er een mooi schooljaar van! Mocht u vragen hebben dan kunt u mij altijd aanspreken op school of een mail sturen. Mijn e-mailadres is: y.denhild@debloeiendebetuwe.nlMijn naam is Cynthia Lemmen en samen met mijn man en twee dochters wonen wij in Tiel. Sinds het schooljaar 2017/2018 ben ik werkzaam op De Bloeiende Betuwe. Met veel plezier zal ik dit jaar lesgeven in groep 1/2. Mijn werkdagen zijn woensdag, donderdag  en vrijdag.
Vanaf 2006 ben ik werkzaam als leerkracht en heb ik voornamelijk in de groepen 1 tot en met 6 gewerkt. Daarnaast heb ik de opleiding  Master SEN gevolgd en ben ik in 2010 afgestudeerd als gedragsspecialist. Samen met het team, de kinderen en u hoop ik er een mooi schooljaar van te maken! Mochten er vragen zijn kunt u altijd bij mij terecht.
Dit kan persoonlijk of via de mail: c.lemmen@debloeiendebetuwe.nl  
Mijn naam is Ragna Brons en sinds februari 2009 werk ik met heel veel plezier op De Bloeiende Betuwe. Ik geef nu een aantal jaar les aan de leerlingen in groep ¾, het is prachtig om te zien hoe de leerlingen zich allemaal in hun eigen snelheid en op eigen niveau ontwikkelen. Het is ieder jaar weer fijn als we een klas vol kinderen zien die goed in hun vel zitten. Naast mijn werkzaamheden in de klas neem ik dit jaar weer plaats in de MR van de school.  In mei 2016  ben ik afgestudeerd als Rekencoördinator, ik vind het ontzettend leuk om mij te verdiepen in het rekenonderwijs.  Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en vrijdag. Mocht u vragen hebben, kunt u me altijd op school aanspreken, bellen naar school of een mailtje sturen naar r.brons@debloeiendebetuwe.nl  

  

Mijn naam is Chantal Slager Kiewiet en ben woonachtig in Beesd. Vanaf 2007 ben ik werkzaam als groepsleerkracht voor Stichting Fluvium. Vanaf september 2014 maak ik deel uit van het team van De Bloeiende Betuwe. Dit schooljaar werk ik op maandag, woensdag en donderdag in groep 3/4.
Naast de werkzaamheden in de klas ben ik de coördinator van VVTO Engels.
In de afgelopen jaren heb ik voornamelijk gewerkt in middenbouwgroepen. Met liefde en passie ga ik voor een klas en ondersteun ik de kinderen bij hun ontwikkeling. Ook in mijn vrije tijd kan ik het lesgeven niet laten. Ik verzorg turnlessen bij twee verenigingen hier in de buurt.
Mocht u vragen hebben dan kunt u me altijd aanspreken op school of een mail sturen.
Mijn e-mailadres is: 
c.slager@debloeiendebetuwe.nl 


Mijn naam is Anny Story, een vertrouwd gezicht binnen de Bloeiende Betuwe. Tijdens mijn loopbaan op deze school heb ik verschillende functies gehad. Vanaf augustus 1974 – 1985 als kleuterleidster/hoofdleidster van de kleuterschool: de Lentebloesem in Rhenoy. Door de samenvoeging van de kleuterschool en de lagere school in 1985 werd ik groepsleerkracht op de nieuwe basisschool: de Bloeiende Betuwe. Jarenlang heb ik met veel plezier lesgegeven in groep 1 en 2 en vanaf augustus 2010 tot juli 2016 heb ik in groep 7 en 8 gewerkt. Dat was een nieuwe uitdaging! In deze periode heb ik veel werkervaring opgedaan in de omgang met oudere kinderen en daarnaast mooie resultaten bereikt. Met veel plezier en passie geniet ik van het onderwijsgebeuren. Zowel het werken met en de zorg voor kinderen vanaf groep 1 tot en met groep 8 heeft altijd mijn speciale aandacht gehad. Van 2007 tot 2014 heb ik de functie van Intern Begeleider binnen onze school ingevuld. Op dit moment werk ik in groep 5 en 6 op maandag en woensdag. Op maandagmiddag geef ik les aan de Plusklas.
Het onderwijs blijft mij boeien en verrijken. Daarnaast ben ik de hoogbegaafdheidspecialist en de vertrouwenspersoon op onze school.
Mocht u vragen hebben dan kunt u mij altijd aanspreken op school of een e-mail sturen naar
 
a.story@debloeiendebetuwe.nl  


Mijn naam is Daphne Polder en ik woon samen met mijn man in Hellouw. In 2011 ben afgestudeerd van de pabo in Den Bosch en sindsdien op veel verschillende scholen gewerkt. Naast het werk ben ik 2 jaar druk bezig geweest met het volgen van de studie Master SEN (Special Education Needs) in de richting van gedrag. Hier mocht ik oktober 2015 mijn diploma voor in ontvangst nemen. Met de kennis uit deze opleiding probeer ik zo goed mogelijk aan te sluiten bij de behoeften van de leerlingen. Ik geniet iedere dag van alle fijne en leerzame momenten binnen het onderwijs, dit geeft mij veel voldoening. Jullie gaan mij dit schooljaar zien op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag in groep 5-6.
Ik kijk er erg naar uit om deze nieuwe uitdaging aan te gaan! In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met het maken van mooie reizen, hardlopen en ben ik graag in de tuin bezig. Mochten er vragen zijn kunt u altijd bij mij terecht.

Als u vragen heeft kunt u mij aanspreken op school of via de mail: d.polder@debloeiendebetuwe.nl  


Mijn naam is Inger van Alphen- van de Water. In 2008 ben ik afgestudeerd aan de PABO en sindsdien ben ik werkzaam in het basisonderwijs. Sinds 2016 werk ik op De Bloeiende Betuwe en mag ik lesgeven aan groep 7/8. Naast mijn werk heb ik een tweetal studies gevolgd. De opleiding voor vakbekwaam bewegingsonderwijs, dit houdt in dat ik gym mag geven aan alle groepen op de basisschool, heb ik in 2011 succesvol afgerond en voor de opleiding Master SEN, gespecialiseerd leerkracht, heb ik in oktober 2013 mijn diploma ontvangen.
Verder probeer ik met cursussen en het lezen van literatuur op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in het onderwijs om zo mijn leerlingen zo goed mogelijk te kunnen lesgeven. Naast mijn werk als leerkracht, ben ik eigenaar van jufinger.nl. Via mijn website en Social Media deel ik materiaal, schrijf ik reviews en probeer ik andere leerkrachten inspiratie te geven voor het prachtige vak van leerkracht. Het mooiste van leerkracht zijn, vind ik samen met de leerlingen leren, nieuwe dingen ontdekken, kwartjes laten vallen en plezier hebben. Op school ben ik naast leerkracht van groep 7/8 de ict'er van de school. 
Mocht u vragen hebben dan kunt u mij aanspreken op school of via de mail:
i.vandewater@debloeiendebetuwe.nl.

Deze website is gerealiseerd door Heutink ICT