Stichting Vrienden van de Bloeiende Betuwe

Stichting "Vrienden van De Bloeiende Betuwe" is verbonden aan openbare basisschool De Bloeiende Betuwe in Rhenoy die sinds 2013 het predicaat excellent heeft en dat nu zelfs al voor de derde keer uitgereikt heeft mogen krijgen.

De school biedt onderwijs aan kinderen uit de wijde omgeving, van Leerdam tot en met Deil en alle dorpen hier tussenin. De stichting heeft als doel om de school en de kinderen van de school te helpen bij de kwaliteit en het plezier in het onderwijs.

De stichting zoekt de verbinding met de omgeving en dus ook de bedrijven en personen uit het voedingsgebied van school. Goed onderwijs in de regio is mooi doel om aan bij te dragen, zeker wanneer dit onderwijs op een excellente basisschool wordt verzorgd en regelmatig aandacht krijgt in de lokale en landelijke media.

Ons doel is om als stichting jaarlijks een waardevolle bijdrage te kunnen gaan leveren aan de school en de kinderen van de school, zowel in leermiddelen als financiële ondersteuning. Hiervoor hebben wij uw giften nodig. Graag komt een van onze bestuursleden u verdere voorlichting geven over de stichting en mogelijkheden tot bijdrage met u bespreken. Kijk voor nog meer informatie op www.vvdbb.nl

Deze website is gerealiseerd door Heutink ICT